Ha pihenni mész, csakis egészségesen, bio módon tedd!

Oldal

Van, amikor el kell jönnie annak a pontnak, amikor azt mondod, hogy ennyi, vége, szünet kell és pihenés kell. Mindenkinek elérkezik az életében az a pont, amikor kicsit meg kell állnia. Sőt, igazából többször is elérkezik ez a pont. Nagyon fontos, hogy hallgassunk ilyenkor a szervezetünkre és fogadjuk be a természet hívó szavát. Szerencsére, egyelőre még sok helyre tudunk elmenni ilyenkor pihenni és sok gyönyörű helyet tudunk megtekinteni és átélni az ott létet. De nagyon vigyáznunk kell a helyre, ahova megyünk, ugyanis, ha nem óvjuk, nem lesz már sokáig a miénk. Ha neked is fontos a bio életszemlélet, akkor te is pontosan tudod, hogy mi mindenre kell ügyelnünk és figyelnünk, ahhoz, hogy ez a csodálatos világ még sokáig elfogadjon bennünket magában.

Az én egyik kedvenc helyem, ahova el szoktam járni, az Harkány. A harkányi szállások közül pedig a Baranya Hotel szolgáltatásai váltak be nekem a leginkább. Ez a szálló már évekkel ezelőtt a kedvenc helyeim egyikévé vált. Természetesen ehhez köze van a fantasztikus adottságainak is! Hiszen milyen lenyűgöző a táj, ami körül veszi! Micsoda erdők és micsoda látvány.

Komolyan mondom, mindenkinek meg kell néznie ezeket a helyeket az év minden évszakában! El kell ide látogatni, mert annyi energiát képes adni a nyári reggeli harmat, vagy az őszi színkavalkád, amit a lemenő nap fénye generál a sokszínű leveleken! Egyszerűen fenséges látvány!

De nem mindegy, hogy hova térsz meg aludni…

Mivel magát a környéket is nagyon szeretem, ezért több különböző szállással és szállás adóval is volt már dolgom a harkányi szállások közül. Nekem azonban a Baranya Hotel minőségi szolgáltatásai hozták meg leginkább a kedvemet a visszatérésekhez. Fantasztikus ételeket fogyasztottam itt, eddig minden egyes alkalommal és sohasem fordult elő, hogy máshol kellett volna ennem.

Ebbe a szállóba nagy örömmel térek haza a napközben túráim után. A szobában az ágyak valami fantasztikusan kényelmesek! Ráadásul mindig ragyogó tisztaság fogad, annak ellenére, hogy kutyákat is be lehet hozni a szállóba. Nekem ugyan nincsen háziállatom, de itt nagyon szeretem, hogy a folyosón összebarátkozhatok ezekkel a kis cukiságokkal.

Nagyon szép és igényes a berendezkedése a szállónak, ráadásul rendelkezik még egy egészen remek wellness részleggel is, ami minden igénynek megfelel. Én ritkán használom, de azért minden egyes alkalommal elcsábulok egy szaunázás erejéig legalább, és sohasem bánom meg!

Én már le is foglaltam a szobámat a nyári szezonra. Szerintem ti is siessetek, nehogy lemaradjatok életetek egyik legkáprázatosabb élményéről!