A bio élelmiszer és a gázszerelés megfér egymás mellett

Oldal

A barátnőm teljes mértékben odáig van a bio cuccokért, ő úgy gondolja, hogy ha valami bio, akkor az már együtt jár azzal is, hogy egészséges. Ez szerintem nem mindig így van, bár kifejezetten úgy gondolom, hogy a bio élelmiszerek és már a tisztítószerek is, ha bio kategóriát kapnak, akkor mindenképpen nagyobb odafigyeléssel készülnek, mintha más termelésben készülnének. Tehát egyfajta garancia is lehet, hiszen ténylegesen jobb minőségűek lehetnek egyes nagy gazdaságban termelteknél. Az meg, hogy az élelmiszerek és egyéb termékek bio kategóriában általában kiskereskedőket takarnak, így a kis egyéni termelőket lehet támogatni ez is jó dolog.

Amint a barátnőmmel erről elmélkedtünk, észrevettük, hogy nem igazán van meleg a lakásában. Ami kicsit aggasztó így az ősz vége felé a tél beköszönte előtt. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire észrevehető, hogy ha leáll a fűtése, de mégis megéreztük. Mindenképpen gyorsan orvosolni kell a történteket, mert fűtés nélkül nem maradhat az ember. Hiába próbáltunk ezt azt kapcsolni a főkapcsolón nem történt semmi. Ennyit mertünk hozzányúlni a gázhoz, ez nem játék, és mindenképpen szakember segítségét kell kérni, amikor elromlik. Hiába van az, hogy a szivárgást, úgy teszik láthatóvá, hogy a gázt szagosítják, de mi tovább nem mertük piszkálni. De ha mi nem javítjuk tovább, hogy a barátnőmnél meleget adjon a gáz, akkor ki fogja. Nem ismertünk szerelőt, így csak az internetre tudtunk hagyatkozni, hogy ott találjuk meg azt a személyt, aki a segítségünkre siet.

És milyen jó, hogy az interneten minden megtalálható még víz, gáz, fűtésszerelő is. És nem is gondoltuk volna, hogy ennyire profi honlappal tud rendelkezni. Egyből a kihangsúlyozott ismérvek meg is győztek bennünket, hiszen az, hogy 30 éves szerelői tapasztalattal rendelkezik valaki, aki ott dolgozik a csapatban, az nekünk egy nagyon jó ajánlólevélnek számít. Valamint, mivel hideg is van, az sem elhanyagolható, hogy pár órán belül a helyszínen tud lenni az illető, és rögvest munkához is tud látni. Nagyon meggyőző az, hogy nagy múlttal rendelkeznek, ezért az is feltételezhető, hogy amikor kiérkezik a szerelő rögtön tudni fogja, hogy mi is a baja a gáznak, esetlegesen,- mi erre számítunk-, hogy akár elromlott alkatrésszel is készül, valamint rögvest tudja, hogy hol lehet a hiba.
Nagy remények, de felhívtuk őket, és nagyon kedvesen időpontot is egyeztettünk, még arra a napra.
Ennél több nem is kell, és talán a kisebb hideget ki is bírjuk addig, jó, hogy ilyen gyorsan ki tudnak érkezik. Bár gázszerelés budapest címszóra ők voltak az elsők a keresőben, ez sem lehet véletlen.

Hiszen gázszerelés budapesten a fő irányuk, ott a kiszállást könnyen meg tudják oldani, mi pedig Budapesten vagyunk, így minden együttállás megvan. Amikor a szerelő kiérkezett, kis egyeztetés után, hogy mit tapasztaltunk, ez is nagyon fontos, hogy meghallgatott minket, munkához is látott. Nagyon precízen és pontosan dolgozott, érzi ilyenkor a súlyát az ember, hogy milyen fontos a szakértelem, hiszen a gáz tényleg nem játék. Fontos a jó szerelő kiválasztása, és nekünk ez sikerült is, el is tettük az elérhetőségét, hogy ha valamilyen egyéb gondunk is támadna, akkor őt hívjuk. Természetesen a szerelő kezei alatt a gáz és a fűtés megjavul, mi nagyon elégedettek voltunk, hogy gyorsan és hatékonyan sikerült megoldani a problémát, mindemellett jutányos áron.