Teljes életmódváltás, okos eszközök segítségével

Oldal

Az évek elteltével egyre jobban szöktek fel rám a kilók, és ami a legnagyobb gondom és bajom volt, hogy nem mentek le maguktól, csak rakódtak és rakódtak. Én pedig megelégeltem ezt az állapotot, mert már tarthatatlannak bizonyult. Először csak az étkezésemben történt változás, hogy könnyebbnek és fittebbnek érezzem magam a sporthoz, majd pár hét elteltével először csak könnyed mozgásokat végeztem, majd intenzívebb kardiót végezem azóta is futás formájában. A sok zöldség, gyümölcs, valamint a teljes kiőrlésű ételek fogyasztásával elindultam azon az úton, aminek látom a végét, hogy a fogyás közelébe érek.

A bió ételek, mind hozzájárultak ehhez az úthoz. Na, meg az az okosóra is, mely mutatja a megtett kilométereimet, a pulzusomat, és még időt is lehet vele úgy mérni, hogy mennyit is töltök mozgással, milyen intenzitással. A férjem tud ajándékot választani a születésnapomra nem is kaphattam volna jobb ajándékot egy okosóránál, egyszerre hasznos és praktikus, szórakoztató találmány, mivel nem csak a megtett kilométereket tudom rajta követni, amit futással vagy biciklizéssel töltök, hanem azt is, hogy mennyi kalóriát égettem el, ezen sport tevékenységek alkalmával. 
De, mint utóbb kiderült, hiába jó ajándékválasztó a férjem ennél a születésnapomnál mégsem tudta, hogy minek is örülnék igazán, így tanácstalanul az interneten kezdett el kutatni, és nagy szerencsére, mivel talált egy remek oldalt, ahol, mindent egy helyen meg tud venni az ember, amit csak szeretne egy születésnapra a szeretteinek. 

okosóra

Az oldal maga úgy funkciónál, mesélte a férjem, hogy be tudta írni, hogy milyen alkalomra szeretne vásárolni ajándékot, milyen nemű személynek, hány éves az a személy. Ezen információk megadásával az oldal ajándék ajánlásokat készít, hogy az ünnepelt az ő értékelésük alapján minek is örülne igazán. Szóval ez a remek oldal segítettem a férjemnek megtalálni a számomra a legmegfelelőbb ajándékot, és tényleg sikerült is nekik. Mivel egyrészt tényleg elkezdtem mozogni, és az okosóra nem csak az időt mutatja, hanem egyéb más értékeket is, amelyre a futás során és az elvégzett testmozgást követően szükségem van.

Szóval a férjem miután nagyon megörült magának és annak, hogy milyen tehetségesen tudja kiválasztani azt az oldalt, ahonnan az ajándékomat ki tudja választani, a szűrések után elkezdett szemezgetni, azon találatok között, amit kihozott az oldal. Nagyon jól átlátható, és kezelhető az oldal, így férjem is az ő kívánt tempójában tudott haladni a szemezgetésben. Minden egyes termékhez termékleírás tartozik, és fényképek vannak mellékelve, ezáltal a kiválasztási folyamatot megkönnyíti a cég a vásárlói számára. Kevesebb időt kell eltölteniük, mint a termékek keresésével, mint azzal, hogy az egyes termékeket összehasonlítsák, hogy melyiknek milyen tulajdonságaik vannak. Ez azért is jó, mert maga az oldal, valószínűleg olyan késésben lévő férjek, barátok, apák részére lett kitalálva, akiknek az ajándék kézhezvételére csak pár napjuk van. Így, ha sikerült gyorsan kiválasztani a terméket, ez az aktuális oldal, odanavigálta a férjemet, ahol meg tudta rendelni a születésnapomra szánt okosórát. Ott a rendelés leadását követően, pár napon belül meg is érkezett futárral a rendelt termék. Magam részéről nekem nagyon tetszik az új okosórám, férjem állítása szerint pedig pont olyan, mint a képeken szereplő, egyszóval olyan terméket kaptam, melynek a minősége és a kinézete is olyan, mint amit megrendelt a férjem.