Természetesen, viszont a szem alatti karikák nélkül

Oldal

Néhány éve már annak, hogy maximalizmusra törekszem. Ez több mindenben megnyilvánul. Ruhatáram nem túl nagy és ha újat szeretnék venni, akkor elajándékozok valamit. Étkezésben is keresem a bio termékeket és csak olyan húst eszem, mely szabadtartásban nevelkedett. Rá kellett jönnöm, hogy vannak fontosabb dolgok az életben, mint hogy mennyi értéket halmozol fel, melynek nagy részét talán sosem, vagy csak nagyon ritkán használod.

Ezek közé tartoznak a kozmetikumok is; már nagyon rég óta nem sminkelek. Észrevettem, hogy sokkal több ráncom lett, mikor napi szinten kihúztam a szemem és nap végén letöröltem. Ezt nem szerettem volna tovább fokozni, ezért teljesen abbahagytam a sminkelést. Viszont így a 40-es éveim elején mégis szerettem volna fiatalosan kinézni.

Miért történik ez

Erről beszélgettem egyik barátnőmmel, mikor állatsimogatóba vittük a gyerekeket. Említette, hogy nemrég olvasott egy cikket melyben a ráncok és a szem alatti karikák is terítékre kerülnek. Ha tartósan karikás a szemünk, akkor az valószínűleg nem kialvatlanság vagy pusztán fáradtság miatt van.

Attól függően, hogy milyen a bőrszínünk eredetileg, a bőrünk annál több melanint termel. Ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni, ahogy azzal sem, ha ez örökletes a családban. Viszont ha ez egy betegség velejárója, akkor mindenképpen érdemes kikérni egy orvos véleményét és kivizsgáltatni azt. Idősebb korban az oxigén áramlása már nem olyan mértékben történik mint fiatalabb korban, ezért a szem alatti karikák ezt az oxigénhiányos állapotot eredményezik.

Ha sokat dolgozunk a számítógép előtt, akkor a vérerek kitágulása által a karikák sötétebbnek tűnhetnek a szemünk körül. Persze ha rendszeresen nem alusszuk ki magunkat, akkor ez szintén kialakulhat. Ezen kívül oda kell figyelnünk arra, hogy mennyi időt töltünk a napon. A hiperpigmentáció a bőrünk minden részére hatással van és mivel a szemünk alatti rész nagyon vékony bőrréteggel van ellátva ezért nagyon érzékeny és odafigyelést igényel.

Figyeljünk önmagunkra

A szem alatti karikák a kiszáradás egyik jele is lehet. Fontos, hogy elegendő folyadékot vigyünk be a szervezetbe, viszont vigyázzunk a koffein bevitellel, mert az is vízhajtó hatású és túlzott fogyasztása inkább árt mint használ. A koffein gátolja a kollagén fehérje egységét, mely a fiatalos bőr megtartásáért felel.

Ha a felsoroltakból egyik sem vonatkozik rád, akkor az is lehet, hogy ezek a szem alatti karikák betegségre utalnak és mindenképpen meg kell nézetned magad egy orvossal.

Ha tudod, hogy karikás szemed csak az elhanyagoltság eredménye, akkor az oldal egy szérumot is bemutat, amely nagyon jó eredménnyel segít a ráncok és a karikák eltüntetésében. A tubusban található mennyiség elég ahhoz, hogy teljes képet kapjunk a termék hatékonyságáról. A szállítási idő nagyon rövid, így akár már másnak kipróbálhatod a terméket. A 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően pedig ha mégsem válna be, akkor is vissza tudod küldeni.

Mindenképpen olvasd el a gyakori kérdéseket, mert rengeteg információt találsz a termékről. Nekem a visszajelzések is sokat segítettek a döntésben, mert nagyon száraz bőröm miatt először nem tudtam mi történik majd, viszont mikor láttam, hogy mások hogyan reagáltak, teljesen megnyugodtam. A szérum csodát művelt a szemem alatti karikákkal és ráncokkal, valamit észrevettem, hogy lassacskán kezdenek is eltűnni. Nagyon elégedett vagyok és boldog, hogy egyetlen termék elegendő a szemem ápolására és fiatalon tartására.

szem alatti karikák