Nem is gondoltad volna mi kell a bioételek megfelelő tárolásához

Oldal

A barátnőm és én mindig igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni önmagunkból. Ebbe az is beletartozik, hogy a gondosan kiválogatott bioételeinket a megfelelő módon tároljuk. Természetesen ez nem mindig jön össze, előfordult már nem egyszer, hogy ételt kellett kidobni a figyelmetlenségünk miatt, ezért is tartom nagyon fontosnak, hogy beszéljünk a hibáinkról is.

Alig köszöntött be a nyár, a friss ételeink, legfőképpen gyümölcsök és zöldségek, egyszerűen feladták a szolgálatot. A lakásban tombolt a forróság, néha még azzal is viccelődtünk, hogy odakinnt frissebb a levegő mint nálunk, ezért nem is csoda, hogy az ételek egyik napról a másikra tönkrementek. Sokat gondolkodtunk mi lehetne a megoldás, mígnem az egyik kedves közös ismerősünk mesélt nekünk a Klimaglobal nevű cégről. A Klimaglobal klímák és hőszivattyúk értékesítésével foglalkozik és a barátunk tőlük rendelt még az év elején egy klímaberendezést a meleg ellen. Nagy lelkesen beszámolt a tapasztalatáról, miszerint a cég rendkívül kedves és megbízható, de a legfőbb ok, amiért őket ajánlotta, az az ügyfélorientáltságuk volt. A cég elsősorban Győr-Moson-Sopron, illetve Komárom-Esztergom megyében dolgozik, de mindenhova vállalják a kiszállítást, sőt még abban is segítenek, hogy a megfelelő szakember végezze el a berendezések szerelését az otthonokba.

A barátunk átlinkelte a https://klimaglobal.eu című weboldalt, ahonnan részletesebben is tájékozódhattunk a cégről és a kínálatáról. Meglepődve tapasztaltuk, hogy mennyire átlátható a honlapon az összes információ, amire szükségünk van (sajnos elsősorban nem ehhez vagyunk szokva). Úgy láttuk a Klimaglobal fontosnak tartja, hogy ne csak vásárolj, de tanulj is a vásárolni kívánt készülékekről. A honlapon külön bekezdések foglalkoznak a klímák különböző típusaival, mechanikájával, alkotóelemeivel, amik mind hozzárájulnak a megfelelő döntés meghozásához. Az oldal oktatói jellege onnan látszik a legjobban, hogy most már tudom, hogy a levegőhűtés párologtatással történik.

Őszintén idáig azt se tudtam, hogy milyen különböző típusú klímák léteznek. Abban a hitben éltem, hogy a klíma az klíma és kész, de ez ugyebár nem így van. A https://klimaglobal.eu-on olvastam először, hogy szükséges tájlkozódni a klimatizálni kívánt helyiség méretéről, eldönteni, hogy a hűtés mellett fűteni is szeretnénk-e a klímánkkal, illetve arról, hogy a lakásba beszerelhető-e egyaltalán hasonló készülék. A Klimaglobal segít a felelős és hosszútávú döntés meghozásában.

Természetesen, miután kiválasztottuk a készüléket elbizonytalanodtunk, hogy anyagilag vajon mit fog jelenteni számunkra egy ilyen vétel. Szerencsénkre a Klimaglobal előbb gondolt erre mint mi, hiszen a honlapjukon keresztül lehetőség van árajánlatot kérni, hogy ne érjen semmi váratlan meglepetés. A kapcsolatfelvétel egyszerű és gyors volt, de legjobban annak örültem, hogy még idejében sikerült a vásárlás igényét jelezni. A cég éppen a megbízhatósága és precizitása miatt, nagyon népszerű, ezért érdemes minél előbb lecsapni rájuk. Ezt legegyszerűbben https://klimaglobal.eu oldal alján található a kapcsolatfelvétel kitöltésével lehet megtenni.

Minket elsősorban a klímák érdekeltek, de a cég nem csak azzal foglalkozik. Akárcsak a bioételek, a különböző megújuló energiaforrások is fontos részét képezik a tudatos életmódnak. A Klimaglobal nem csupán klímák, de hőszivattyúk, azaz környezetbarát fűtőeszközök értékesítésével is foglalkozik. A https://klimaglobal.eu weblapon minden szükséges információ fellelhető a hőszivattyúkról is, például az eszközök anyagi takarékossága vagy a különböző fajtájú termékek milyensége.

A Klimaglobal weblapján egy Blog oldal is működik, ahol a vásárlók az árult termékekkel kapcsolatban olvashatnak cikkeket, amik szintén a leggyakoribb kérdésekre igyekeznek válaszolni, például, hogy klímával vagy hőszivattyúval érdemesebb-e fűteni. Igaz, hogy a nyárnak vége, de mi nagyon boldog lettünk a saját vásárlásunkkal, így meleg szívvel ajánljuk mindenkinek!