Van, amin az életmódváltás sem segít

Oldal

Sajnos szinte egész életemben egészségtelenül táplálkoztam. Soha nem néztem azt, hogy egy adott élelmiszernek mi az eredete, és azt, hogy milyen alkotóelemeket tartalmaz.

Pár éve aztán úgy döntöttem, hogy legfőbb ideje annak, hogy végre rátérjek a helyes útra. Így kezdtem el megismerkedni a biotermékekkel.

A bioélelmiszerekre történő átállás egyáltalán nem volt olyan egyszerű, ahogy azt vártam. Ezeknek az ételeknek az ízvilága merőben más volt, mint amit régen megszoktam. Ez nem is csoda, hiszen ezek nem tartalmaznak semmiféle mesterséges vackot.

Igazából itt tényleg nem arról van szó, hogy ezek kevésbé lennének finomak. Egyszerűen csak mások.

Például régen elég sok magas cukortartalmú ennivalót juttattam be a szervezetembe. Nyilván a bioélelmiszerek ezt a nagyon édes ízt nem tudják visszaadni, de erre nincs is szükség, hiszen pár hét után teljesen sikerült azokat megszoknom. Pár napja úgy döntöttem, hogy újra eszem egy darab hagyományos édességet, de annyira édesnek éreztem már, hogy képtelen voltam megenni, és a kukában landolt.

Az életmódváltásomnak és a bioételeknek hála már nem csak egészségesebb vagyok, de már a régi, káros dolgok sem esnek már olyan jól, mint régen.

De tudjátok mi az, amiért igazán hálás lehetek? Hogy sikerült így lefogynom vagy harminc kilót. Azt hiszem felesleges ecsetelnem, hogy mennyivel könnyebbé vált így az életem, amit szó szerint lehet érteni.

Ha egészség, akkor bioélelmiszerek! Javaslom nektek is, hogy keressétek fel a legközelebbi bioboltot, és kezdjetek el ti is tudatosan táplálkozni, ha még ezt nem tettétek volna meg. Nem fogjátok megbánni, ebben egészen biztosak lehettek!

Említettem, hogy a külsőm is nagyban megváltozott az életmódváltásomnak köszönhetően, de sajnos a hasamon lévő bőr nagyon megereszkedett, amivel én egyedül nem tudok mit kezdeni. Találni akartam egy olyan plasztikai intézetet, ahol a hasplasztika árak nem túl magasak, de közben számíthatok a legmagasabb szintű szakértelemre is.

Szerencsére sikerült találnom egy olyan plasztikai sebészetet, ami megfelel a fenti két kritériumoknak!

Ez a hely a Kelemed Plasztika, amiről a legegyszerűbben úgy tudunk tájékozódni, ha beírjuk az internetes címüket, ami a plasztika.info.hu.

Ezen a weboldalon aztán tényleg mindent megtalálunk, ami fontos lehet a számunkra, akármilyen plasztikai műtétre is szeretnénk jelentkezni.

Én tudatosan azzal a céllal látogattam el erre az elektronikus felületre, hogy a hasi plasztikáról szerezzek információkat, így én elsősorban erről fogok most Nektek írni.

Többek között itt tudtam meg, hogy ennek a beavatkozásnak komoly kritériumai is vannak, így csak a műtétet megelőző kivizsgálás után tudhatom meg csak azt, hogy egyáltalán alkalmas vagyok erre.

Ennek a műtétnek meglehetősen sok formája létezik, a weboldalon szám szerint nyolcról is olvashatunk. Vannak köztük olyanok, ahol például csak zsírleszívás történik, és olyanok is, ahol kizárólag a bőr felesleget távolítják el. Ezeknek a kombinációja is lehetséges. Mikor ezekről olvastam, akkor még persze nem tudhattam, hogy melyik is lesz az, amelyik számomra a legoptimálisabb megoldás, hiszen ez csak akkor fog kiderülni, mikor az orvossal konzultálunk.

A kritériumokról meglehetősen részletesen lehet olvasni a weboldalon is, de ezeknek a részéletes átbeszélésére természetesen az orvossal történő személyes találkozás során kerül majd sor. Így történt ez az én esetemben is.

Az időpontkérést egyszerűen elintéztem az online felületen. Meg kellett adnom a nevemet, a telefonomat és az email címemet. Sőt, még a skype elérhetőségünket is megadhatjuk, ha rendelkezünk vele. Itt szintén leírhatjuk azt, hogy a testünk mely részét érintő műtétre tervezünk jelentkezni. Sőt, akár arra is van lehetőség, hogy különböző fájlokat is elküldjünk, például képeket az érintett területekről, melyeken szeretnénk változtatni.

A konzultációkra lehetőség van Pécsen és a fővárosban is. Én mivel budapesti vagyok, ezért az utóbbi lehetőséget választottam ki magamnak.

A plasztikai sebészet fel is vette velem a kapcsolatot, nem sokkal a jelentkezésemet követően. Itt néhány dolgot még pontosítottunk. Ezután már csak várnom kellett a konzultáció napjára.

Már maga az intézetnek a megjelenése is egy kellemes benyomást ébresztett bennem. A doktor úr azonnal fogadott engem, a megbeszélt időpont szerint.

Itt egy alapos beszélgetés és vizsgálat következett. Éreztem, hogy jó kezek közé kerültem. Szerencsére alkalmas voltam az egyik műtét típusra. Az orvos igyekezett engem bevonni teljesen abban, hogy milyen is lesz majd a műtét, és annak az eredménye.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy egyáltalán nem tartottam ettől a beavatkozástól. Azonban a doktor úrnak sikerült engemet teljesen megnyugtatnia, hiszen a legjobb plasztikai sebészek közé tartozik, és a tapasztalata pedig hatalmas.

Ezután már csak meg kellett várnom a műtétem napját. Maga a beavatkozás körülbelül két órát vett igénybe, és nem lépett fel közben semmilyen probléma. Ezt követően két napig ott kellett maradnom, de ezután otthon is két hétig tartó aktív pihenés várt rám. Ettől függetlenül azért nem éreztem annyira megterhelőnek ezt az egészet.

Miután rendesen láthatóvá vált a végeredmény, hihetetlen boldogság fogott el engemet. Végre úgy néztem ki, ahogy szerettem volna. A hasplasztika árakat is figyelembe véve, ez volt életem egyik legjobb befektetése. Ennek a plasztikának nem csak azt köszönhetem meg, hogy a testem ideálisabban néz ki, de lelkileg is sokkal kiegyensúlyozottabbnak mondhatom magam. Egy olyan terhet vettek le rólam, ami már évek óta rajtam van. Úgy érzem, hogy sikerült elérnem egy tökéletes állapotot, amiért nem lehetek eléggé hálás ennek az intézetnek.