Nekem nem egy kávézó a törzshelyem, hanem egy online ruhabolt

Oldal

Két dologban vagyok a legválogatósabb: abban, hogy mit eszek és abban, hogy milyen ruhát veszek fel. Az öltözködésemmel ellentétben a táplálkozási szokásom csak nem rég vett 180 fokos fordulatot, mióta teljesen véletlenül a kezembe került egy egészséges életmódot promováló szórólap és elmentem az ott meghirdetett előadásra. Igaz, hogy alapjáraton is egy befolyásolható típus vagyok, de ez esetben azt hiszem nem is volt szükségem túl sok győzködésre, a dolgok magukért beszéltek. Először adtam magamnak egy pár hetes próbaidőt, ami alatt úgy gondoltam, el tudom majd dönteni, hogy milyen mértékben érezhető a változás. 2 hónapja vásároltam már kizárólag bió boltokban, amikor észrevettem, hogy mennyivel több energiám van, mennyivel kevesebbszer érzem annak szükségét, hogy délután aludjak legalább egy órát. Több dologban is megmutatkozott a változás, de már ez elég volt nekem ahhoz, hogy eldöntsem, ki fogok tartani a bió termékek mellett.

A másik dolog, amiben ugyanúgy nagyon kritikus tudok lenni, az a ruhaválasztás. Tipikus női ruhás szekrényektől eltérően, nálam nem igazán vannak fölösleges darabok, amiket sosem veszek fel.
Viszonylag gyakran vásárolok női ruhákat, de mindig céltudatosan teszem, előre elképzelem, hol és mikor fogom tudni hordani őket.  Mivel, hogy havonta legalább egyszer vásárolok valamilyen ruhát, ezért egy pár helyen már visszajáró vendégnek számítok.  Ha éppen egy eseményre, buliba készülök, akkor mindig az Abutik.hu-n böngészem a női party ruhákat. Nem vagyok az a kockáztató típus, ezért ha valamivel elégedett vagyok, akkor nem szivesen váltok. Pontosan így van ez a boltokkal is. Az Abutik.hu-nál pár hónapja kezdtem el vásárolni, és azóta is, ha női party ruha az, amit épp keresek, akkor biztos, hogy onnan rendelem meg. Eddig, kivétel nélkül, mindig meg voltam elégedve a ruhák minőségével és a kiszállítás gyorsaságával.
Hogyha már szórakozásról van szó, akkor a színes, szembetűnő ruhákát részesítem előnyben és abból pont széleskörű választék van az oldalon, ezért amíg ki nem merítem, valószínűleg oda fogok „járni’’ vásárolni. Egy női party ruhánál szerintem a különlegesség mellett nagyon fontos, hogy rugalmas legyen és kényelmes, ami egy elég ritka párosítás, de eddig, ezt illetően is szerencsésen választottam az webáruházból.

Amit el szerettem volna mondani mindezzel, az az, hogy mennyire megkönnyíti a válogatósabb emberek életét, ha van legalább egy törzshelyük, ahová visszajárhatnak vásárolni (https://abutik.hu/kategoria/party-ruhak.html). Sokszor azért hagyunk fel a magasabb elvárásainkkal, mert a mindennapi nehézségek mellett, csak egy plusz tehernek tűnhetnek, amibe nem éri meg annyi energiát fektetni, viszont bármit rutinná lehet alakítani a megfelelő eszközökkel.