Konyhagépek szerzése a kedvenc éttermembe

Oldal

Aki olvasta már a blogomat az tisztában van vele, hogy mennyire fontosnak tartom a bio élelmiszereket és azok fogyasztását. Ennek következtében én magam is csak ilyen ételeket fogyasztok és ha valahova megyünk enni, akkor csak olyan éttermek jöhetnek szóba, akik szintén ezt a nézetet vallják. Van is egy kedvencem, ahova majdnem minden hónapban eljárunk a családommal, hiszen szerencsére ők is pont ugyanolyan egészségesen étkeznek, mint én. Az étterem egyébként nem csak a bio ételek miatt vált a kedvencemmé, hanem mert számomra fontos a higiénia is és nem csak az étterem étkező területén, hanem a konyhában is. Hiszen ez a legfontosabb, hogy milyen körülmények között van készítve az étel.

Hiába egészséges az alapanyag, ha a konyha nincsen normális körülmények között tartva. Szerencsére én voltam olyan kiváltságos helyzetben, hogy egyszer betekintést nyertem a konyha részbe. Éppen akkor akartak konyhai cuccokat vásárolni és én pont hallottam egy nagyon jó weboldalról, emiatt mehettem be oda beszélni a főnökkel.

Ez a weboldal az rdealer hu volt. Éppen nálam volt a céges laptopom, így meg is tudtam mutatni a vezetőségnek. Be írtam a keresőbe, ezután pedig egyből egy nagyon egyszerű, jól és könnyen kezelhető oldallal találták magukat szembe. Elmagyaráztam, hogy a felső jobb sarokban megtalálnak minden fontos infót a garanciáról, kapcsolatról és a blog részről, ahol sok érdekes dolgot lehet elolvasni a vásárlás előtt állóknak. A garancia egyébként új gép esetén 1 év, használt gép esetén pedig 3 hónap, szerintem ez nagyon megbízhatónak hangzik. Majd megmutattam hogy alatta a menüben minden tevékenységet meg találnak, amihez szükségük lehet gépre, ilyen a csomagolástechnika, az előkészítő gépek, a fagylaltgépek, a húsipari gépek, a hűtés-fagyasztás, az italkészítők, a mosogatás, a kiegészítők, a sütés-főzés és a sütőipari gépek.

Elmondtam és megmutattam nekik azt is, hogy személyesen is át lehet venni az általad kiválasztott terméket, illetve rendeléssel is lehet kérni, ezt viszont jelezni kell nekik az ügyfélszolgálaton. Nekik egyébként nagyon tetszett, mert nem akartak rengeteg pénz költeni vadi új gépekre és nagyon örültek hogy itt használtan is lehet vásárolni olcsóbban és még garanciát is vállalnak rá. Azt mondták, hogy mindenképpen ezt a weboldalt fogják választani és nem mellesleg ennek hála aznap ingyen ehettem náluk. Egyébként nagyon ajánlom az rdealer hu weboldalt azok számára, akik ilyen gépek vásárlása előtt állnak, mert tényleg nagyon szuper és csak jókat tudok róla mondani.