Vodafone számlafizetés a kis boltból!

Oldal

Minden álmom az volt, hogy nyissak egy olyan üzletet, ami az emberek egészségéért van és a most kapható legeslegjobb bioélelmiszereket, termékeket tudjam értékesíteni a vásárlóknak. Az egészség fontos, ha nem törődünk vele, akkor saját életünket rövidítjük meg. Ezért gondoltam úgy, hogy egy kis egészség sziget a lakóhelyem környékén jól fog jönni! Szerencsére az emberek vevőek rá, ezért egész jó kis forgalmat produkálunk minden nap.

Egy ilyen üzlet rengeteg telefonálgatással is jár, hiszen azt a sok remek, egészséges árut be kell szereznem, és úgy a legolcsóbb, ha nem egy nagykerből, hanem mindent magától a gyártótól rendelek be, már ha szóba állnak velem. Nyilván, aki nem, akkor nem az ő termékét fogom választani, hanem a kisebb és gyakrabban jobb konkurensét! Meg is nőtt a telefonszámlám azóta, így a kártyás készülékemet, lecseréltem előfizetésesre. Az első hónapban volt is ezzel galiba. Ugye a kártyás telefonomat akkor töltöttem fel, amikor jól esett, vagy nem volt rajta pénz, de a váltást követően, jön a havi számla. Első alkalommal elég nagy késedelemmel fizettem be, aminek aztán mg is volt az ára a következőben. 4-5 hónapig próbálkoztam a csekkek befizetésével, amikor úgy voltam, hogy esélytelen lesz számomra ezeket bármikor időben befizetni.

Pont emiatt bosszankodtam, amikor egy kedves törzsvásárló néni megkérdezte, hogy miért vagyok olyan feszült, amikor ennyi friss és egészséges dolgok közt vagyok. Elmondtam a bánatomat, majd kiszolgáltam és távozott. Ez a néni valahogy mindig jó kedvre tud deríteni, olyan pozitív kisugárzása van még az ő korában is. A legnagyobb meglepetés viszont akkor ért, amikor másnap visszajött. Elmondta, hogy nem hagyta nyugodni a dolgom és mivel úgy is ráér, hiszen nyugdíja, és múlt karácsonyra kapott egy számítógépet a családjától és már rég ügyeskedni akart rajta, most végre bekapcsolta és keresett problémát a megoldásomra.

Talált is egy telefonszám tudakozós oldalt, ahol ismeretlen számok adatait lehet lekérdezni, de ezek mellett még számos hasznos információ is található. Például szolgáltatók és bankfiókok telefonszámát lehet megszerezni pluszba és hasznos tényekkel szolgálnak számos szolgáltatásról. Itt talált rá arra, hogyan tudom az interneten keresztül befizetni a számlámat. Egyszerű a képlet, mondta, csak kötnöm kell egy csoportos beszedési megbízást, amennyiben van folyószámlám és a bankom mindig időben fogja utalni a pénzt a szolgáltatómnak, hogy megtérítse tartozásomat felé. Elmondta, milyen jó érveket hozott fel az oldal, hogy ne személyesen intézzük ezt az ügyet, hanem inkább online. (Az online és offline kifejezést is erről az oldalról tanulta meg) Mondott egy olyan megoldást is, amibe nem volt igazán biztos már, mert öregség kezdi elvenni a memóriáját, de valahogy úgy van, hogy automatán keresztül is be lehet fizetni az összeget, csak figyelni kell a helyes összegre és persze a jó telefonszámra. Erről az oldalról, ahonnét tájékozódott a vodafone számlafizetésről, lehet telefonszámot is keresni, azaz a hozzátartozó adatokat, ezért érdemes beütni a beírt számot, hogy biztosan hozzánk tartozik-e és nem valaki más tartozását térítjük meg. Egy kis lapocskán oda is adta a telefonszam-tudakozo.hu domain címet, hogy nézzem meg nyugodtan az oldalt és én is olvassam át, mert nem biztos, hogy a lényeget tudta megragadni.

Nagyon hálás voltam a rengeteg fáradozásért, hiszen ilyen idős korban, talán meg van már 75 is, igen bonyolult lehet a számítógép használata, főleg, ha azelőtt sose volt vele dolga. Megfogadtam a tanácsát, és át is futottam az oldalt. Nagyjából azt mondta el, ami az oldalon volt.

Mióta ez az aranyos kis eset megtörtént, azóta nincs probléma a telefonszámlám kifizetésével és nem kell sorra fizetnem a késedelmi díjakat… Az üzletem az rendületlenül megy, a környék emberei egyre egészségesebbek és vidámabbak lesznek! Valóban nincs okom panaszra, hiszen ilyen nagyszerű segítőkész vásárlóköröm van, akik akkor segítenek nekem, amikor tudnak. Ilyen egy jó közösség, ha jót kapnak, jót is adnak vissza. Remélem, még sokáig tudom üzemeltetni a kis boltomat, hiszen ez az amit igazán szeretnék csinálni az életben!