Álmaim lakásához álmaim lakásbiztosítását is meg kell találnom

Oldal

Biztosan Te is gondolkoztál már azon, milyen álmaid háza, lakása. Nekem is voltak egészen szürreális elképzeléseim arról, hogy mekkora legyen a nappali, milyen legyen az elrendezés, hány szoba legyen. Amikor oda jutottam, hogy az elvárásaimat kellett volna egyeztetnem a valósággal, rá kellett jönnöm, hogy a kettő nem éppen összeegyeztethető. A lakáspiacon nincsen olyan lakás, ami teljesen megfelel az elképzeléseimnek, és a legtöbb elképzelésem a gyakorlatban nem is megvalósítható.

Álmaim lakása ahogyan az évek múltak, egyre egyszerűsödött, a palota helyett egy kedves családi ház lett. Természetesen vannak olyan elemei, amikből nem vagyok hajlandó engedni. Semmiért sem adnám fel például a megálmodott kis konyhakertemet, ahonnan valóban Bio, saját termesztésű növényeket szerezhetnék be és felhasználhatnám őket a napi étkezéseim során.

Ahogy felnőttem, rájöttem, hogy nem csak álomlakás, de álom lakásbiztosítás is kell a lakáshoz. Sajnos rengeteg katasztrófáról hallani mostanában. Sok a baleset, sok ember és család kerül az utcára miatta. Olyan lakásbiztosítást kell találni, ami valóban illik a lakásunkhoz. Ha a lakás jellemzőit formáltuk is az éve során, a biztosítást nem szabad ennyire lazán kezelni. Egy biztosítás garanciát jelet az anyagi javainkra, fedezi a balesetekben elveszített tárgyainkat, az egész lakásunkat.

Én ennél a cégnél fogok lakásbiztosítást kötni: www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas. Itt ugyanis nagyon jó ajánlatok vannak, és magának a cégnek is nagyon tetszik a szellemisége. Az értékrendjüket össze tudom egyeztetni az enyémmel is. Láttam egy videót az egyik közösségi oldalukon, ahol a vezetők fákat ültetnek. Egy olyan cég, aki aktívan részt vesz a környezetünk jobbá tételében, az én szememben automatikusan megbízhatóvá válik. Teljesen rájuk merem bízni az anyagi biztonságomat és álmaim lakását is.

A biztosítás kötésekor amúgy is fontos a bizalom. A jótettek mellett pedig profi, szakértő csapatot is fel tudnak mutatni, na meg a lakásbiztosítások között is találtam olyat, ami nekem a legjobban.

 Ha biztosítás, akkor pannonsafe. Sok biztosítás van náluk, illetve hitelekkel és egyéb pénzügyekkel is foglalkoznak. Engem teljesen meggyőztek ők is, és a róluk olvasott vélemények is.