Bió mindig egészséges?

Oldal

Kolléganőm odáig van a bió és minden tekintetben egészséges ételekért, tisztálkodószerekért és tisztítószerekért. Előszeretettel rendel online is ilyen termékeket, akkor napokig írja össze, hogy milyen termékek akciósak éppen a honlapon, amelyre vagy szüksége van, vagy mindig használja és majd szüksége lesz. Hisz abban, hogy a természetes alapanyagokból készült termékek jót tesznek egészségének és a bőrét, haját, körmeit is szebbé teszik. Az előző héten is rendelt házhoz szállításra, illetve az irodába egy kisebb fajta csomagot, a szállítmány meg is érkezett, ám nem azt tartalmazta, amit ő előzőleg megrendelt. Jelezte is a bió bolt felé, akik sűrű elnézéskérés közepette, szabadkozva mesélték, hogy nagy bővítésen esnek át és azért ez a kavarodás. Éppen a raktárhelyiségüket újítják, bővítik ebben a hetekben, és nem akartak leállni a csomagok kiszállításával, csak nagy a felfordulásuk, hogy új polcrendszereket szereltetnek be.

Elmondása szerint nagy fába vágták a fejszéjüket, de egy csodálatos céget találtak, aki mindenben a segítségükre van, akár a gyorsaságukkal vagy a pontosságukkal. Arról nem is beszélve, hogy milyen csúcsminőségű raklaptárolókat forgalmaznak, szerelnek, és üzemelnek be a helyszínen. Jobbról nem is tudtak volna álmodni, amikor kitalálták maguknak ezt a bővítést, felújítást. Mivel a cég mindent elintéz helyettük, kezdve attól, hogy az árban benne foglaltatik egy felmérés, ahol egy felmérő szakember érkezett ki hozzájuk és felmérte, majd mindezek után elkészítette az árajánlatot, és egy tervet arról, hogy hogyan fog kinézni a raktárhelyiségük, miután a polcrendszer szerelésre került. Mivel annyira kedvező árat adtak meg árajánlatnak, rögvest el is fogadták, és a megrendelést leadták. Rövid időn belül jelentkeztek is a cégtől, időpont egyeztetés céljából, hogy érkeznek a szállítással és a beszerelést is megkezdenének. Nagyon vásárlóbarát megoldás volt ez, hogy jó előre jelezték, hogy mikor érkeznek ezért a bió bolt úgy tudta alakítani a kiszállításait, hogy ne okozzon az átállás gondot, vagy egy esetleges fennakadást. A cég nagyon jól tudott alkalmazkodni a bió bolthoz, és annak az igényeihez.

Raklaptároló meg is érkezett, ez azért volt remek választás, mondta a telefon másik végén lévő hölgy kolléganőmnek, mert nagy súlyokat tudnak megmozgatni, tárolni egy olyan rendszer segítségével, mely a gravitáció elvét használja ki, görgők segítségével. Ez egy viszonylag új technika. Raklaptároló minden olyan megrendelő számára kiváló, akik szeretik az újítást és a formabontó technikákat.

Így volt ezzel a bió bolt is, hogy számára a legjobb és legújabb polcrendszert szereljék be, ami raklaptároló funkcióval is rendelkezik. Rövid szállítási határidőt tartva, pontosan meg is érkeztek az összeszerelő szakemberek, és munkába is álltak, nagyon összeszedetten és hatékonyan tudtak dolgozni, a vásárlók igényeit előtérben tartva, hogy hamar készen kell lenniük, mivel az árusításuk és kiszállításuk nem maradhat el. Amit még hozzátett a telefon túloldalán a hölgy, hogy mivel a cég vállalta polcrendszer szállítását, összeszerelését, így számára nem okozott plusz feladatot a bővítés és felújítás, mivel nem kellett napokat azzal töltenie, hogy mire a polcrendszer megérkezik készen álljon egy másik összeszerelő csapat, hogy azok neki tudjanak állni az összeszerelésnek és beüzemelésnek. Ezzel időt és energiát takarított meg a polcrendszereket forgalmazó cég. Amit pedig ők tettek hozzá, hogy azzal, hogy ők szállítják, szerelik és üzemelik be a raklaptárolót így teljes, mindenre kiterjedő garanciát tudnak vállalni. És arról is meg tudnak bizonyosodni, hogy a remek minőségű polcrendszerük ténylegesen helyesen és megfelelő szakértelemmel lettek összeszerelve, melyen maximálisan a megrendelő kényelmét fogják szolgálni.