Édes bio lekvárok és egy édes kis márka

Oldal

Egy táska kitűnő ajándék. Én pedig szerettem volna megajándékozni a barátnőmet, aki nagyon szuper bio lekvárokat készít, és mindig ajándékba kapok tőle néhány üveggel. Jó volna olyan meglepetéssel viszonoznom, ami szintén saját készítésű, de sajnos én nem vagyok ilyen ügyes a kézműves tevékenységek terén. Azt viszont tudom, hogy egy táskának nagyon örülne, hiszen nagyon szereti őket hordani.

www.annataska.hu

Ismerek egy hihetetlenül jó webshopot, a www.annataska.hu-t, ami széles kínálatával számtalan stílus képviselőjének felkeltheti az érdeklődését. Én például a klasszikus, világos színű táskákat kedvelem, amik nem foglalnak sok helyet, mégis elférnek bennük a legszükségesebbek. Ám barátnőm éppen az ellentétem ebben; a hatalmas, sok zsebes, tágas belső térrel rendelkező táskákat preferálja. Számára a praktikum sok esetben kiegészül a kreativitással és a művészi megjelenéssel. Ebben a webshopban szerencsére találni ilyen stílusú darabokat is, így nem kellett sokat törjem a fejem, hogy honnan kerítek neki való ajándékot.

Felfigyeltem a kínálatban egy igazán egyedi megjelenésű darabra. Korábban nem ismertem az Anekke márkát, de a www.annataska.hu forgalmazza a termékeit, így került a látóterembe. Az Anekke által kínált kollekció igazi művészlelkeknek való darabokból áll, kifinomult és különleges rajzokkal, illetve írásokkal vannak díszítve a modellek.

Megakadt a szemem egy nagyobb méretű táskán, mely hosszabbra hagyott fogantyúival határozottan jó választásnak tűnt. Szeretem a masszív táskapántokat, strapabíróbbak, és kényelmesebb is fogni őket, mint vékonyabb társaikat. Mivel barátnőm mindig temérdek dolgot cipel magával, így logikus, hogy egy ilyen kiegészítő volna számára ideális. Ezen a táskán egy még szélesebb vállpánt is helyet kapott, így gond nélkül a vállára veheti, ha éppen nem tudja a kezében tartani. Ugyanez a vállpánt ráadásul lecsatolható a táskáról, így nem zavarja őt akkor, ha mégsem tartana rá igényt.

Ami megérdemel egy külön bekezdést, az a terméken található csodálatos minta. Egy fekete hajú lányt ábrázol, nagyon édes kis figurát, amint a fényképezőgépét tartja a kezében, mögötte pedig egy vidám város látható. Az ablakokban világít a fény, a lány pedig kalapot visel. A rajz ellenére táska egyáltalán nem hat gyerekesnek, sőt, sokkal inkább egy művészi megjelenést képvisel.

Mivel csupán néhány termék jelent meg számomra a főoldalon a márkától, beírtam a nevét az www.annataska.hu keresőjébe, és felsorakoztak előttem a szebbnél szebb Anekke termékek. A táska terén már végérvényesen letettem a voksom, nem szerettem volna másik terméket, de nagyon megörültem, hogy azonos stílusban pénztárca és neszesszer is kapható. A pénztárcán egy másik figura szerepel, körülötte havas táj és csodálatos hópelyhek. Elképesztően sok fakkal van belül ellátva, igazán praktikus darab. A neszesszer ugyanazt a mintát jeleníti meg, amit a pénztárca. Egy ilyen szettnek biztosan nagyon örülne barátnőm, én pedig nem szeretnék spórolni az ajándékán. Ez a hármas kis csomag a táskával, a pénztárcával és a neszesszerrel így mutat jól egyben,nem lenne érdemes szétválasztani őket.

A rendelés nagyon egyszerűen zajlott, és a kiszállítás is. Hamarosan már a kezemben volt a doboz, és benne lapultak a www.annataska.hu-ról rendelt termékek.