Egy biobolt felé haladva hibásodott meg a kocsim

Oldal

Régebben kifejezetten egészségtelen életmódot éltem. Életem szerves része volt a rendszertelen táplálkozás, a sok gyorsan felszívódó szénhidrát és a töménytelen mennyiségű édesség. Mikor a párommal megismerkedtem, sajnos Ő is hasonlóan élte az életét.

Egyszer azonban elege lett ebből az egészből, és úgy döntött, hogy drasztikusan változtatni fog az életmódjában. Ez nem volt neki, mert engem is minden áron be akart ebbe venni. Az elején tartózkodtam a bio élelmiszerektől, de végül sikerült erre az útra rávezetnie, amiért ma már nagyon hálás vagyok.

Találtunk egy bio élelmiszereket forgalmazó boltot, ahova azóta is vásárolni járunk. Azonban ez egy viszonylag távoli városban van tőlünk, azért pár hetente mindig nagy bevásárlásokat tartunk ott, hogy ne kelljen sűrűn oda utazni.  Egy ilyen alkalommal romlott el valami az autómban.

Az volt a szerencsém, hogy az autó azért még vezethető volt, így el tudtam vinni az általam ismert legjobb márka független autószervizbe.  Már vagy öt éve csak ide vagyok hajlandó járni, hiszen itt már a legelső alkalommal meggyőztek arról, hogy jobb helyet nem is találhattam volna a kocsim javításához.

MetaAutoszerviz Hu

Ez már a második autóm, amivel ide járok, de mind a két márka esetében tökéletes hozzáértést tapasztaltam. Az előző autóm egy használt és régebbi típus volt, míg a mostanit újonnan vásároltam. Szerencsére ők egy öregebb és a vadiúj autó javítását és ellenőrzését is el tudják végezni.

A MetaAutoszerviz Hu szolgáltatások egész sorával képes szolgálni az ügyfelek számára. Szinte mindennel foglalkoznak, ami egy autóban elromolhat. Itt nem csak az egyszerűbb javítási feladatokról beszélek, hanem komplexebb eljárásokról is, melyek a legmagasabb szaktudást és a legkiválóbb eszközöket igénylik.

Itt többek között a modernebb autók diagnosztikáját is elvégzik a számunkra, melynek eredményeként kiolvashatóak a hibakódok. Ehhez a fejlett számítógépes rendszerüket kell, hogy alkalmazzák.

A másik összetettebb munkafolyamat a komplett fékrendszerek javítása és ellenőrzése. Itt az autó legfontosabb elemeiről beszélünk, amihez sokan inkább hozzá se nyúlnak.  A MetaAutoszerviz Hu azonban egy ilyen bonyolultabb munkát is magabiztosan és a lehető legmagasabb szakértelemmel képes véghezvinni.

A weboldalukon még egy blogot is felfedezhetünk, ahol több fontos témában is informálódhatunk a gépkocsikkal kapcsolatban. Érződik rajtuk az ügyfélközpontúság, hiszen már itt is számos tanáccsal ellátják az oldalukra látogatókat.

A szolgáltatásokhoz tartozó árakat is megtudhatjuk itt, ha figyelmesek vagyunk. Itt meglehetősen jó áron dolgoznak. A munkák jelentős része fixáras, így sok esetben biztosan tervezhetünk velük kapcsolatban.

Eddig mindig azt tapasztaltam, hogy igazán gyorsan dolgoznak. Sok esetben 20-30 perc alatt elvégezték a feladatokat, de a bonyolultabb javításokat is hamar megoldották másokhoz viszonyítva. Én bátran merem ajánlani őket bárkinek, akár milyen gépjárművel is rendelkezzen.