Egy biogazdaságban is elfér egy seprőgép

Oldal

A családommal mindenért oda vagyunk, ami bio.

Kizárólag bioboltban vásárlunk, ha vásárlunk egyáltalán, mert nagyjából minden magunknak termelünk meg.

A zöldségeket a saját kis kertünkben termesztjük, emellett nyulakat, tehenet és még birkákat is tartunk.

Mondanom sem kell, hogy a gyerekek miatt még macskák és kutyák is laknak nálunk. El lehet képzelni, hogy mennyit kell takarítanom ennyi tennivaló mellett!

Ehhez az ipari mennyiségű piszokhoz már igazi ipari takarítóeszközök is kellenének! – szoktam mondani csak félig viccesen. A minap azonban rá is néztem arra, hogy hol lehetne ilyen szerkezeteket beszerezni.

ĺgy találtam rá a greenwaykft. hu-ra, azon belül is a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/egytarcsas oldalra.

A weboldal üzemeltetője a Greenway Kft., mely takarítógépek, leginkább seprőgépek bérbe adásával és szervizelésével foglalkozik. Egy kicsit elkámpicsorodtam, amikor kiderült, hogy takarító cégek, vállalkozók és közületek veszik elsősorban igénybe ezt a fajta szolgáltatást. 

A Greenway kft olyan csodálatos bérleti konstrukciókkal szolgál ugyanis a bérlőknek, amit nem lehet egyszerűen elutasítani. A takarítógépek magas áruk miatt óriási beruházást rónának a cégekre, ezért a bérléssel már jelentős összegeket lehet megspórolni, hisz a gépeket tervezhetően, minden rejtett költség nélkül, egy fix összegen lehet bérelni.

Ha adózási oldalról nézzük ezt a konstrukciót, úgy is csak nyerhetnek velük a bérlők, hisz a vállalkozás azonnal leírhatja ezt a költséget.

https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/egytarcsas

Természetesen kaució sincsen, ezenkívül pedig rugalmasan változtatható kondíciók és érdekmúlás esetén még gép visszaadási lehetőség is van.

Ezzel összességében kikerülhető a gépekre költött nagy beruházás, valamint a kiszámíthatatlan üzemeltetési költségek, továbbá a szerviz költségek is.

A Greenway Kft full szerviz konstrukciójával a bérlők csak nyerhetnek, ugyanis ez a megoldás rengeteg extrát tartalmaz. Például rendszeres megelőző karbantartásokat, 24 órán belüli szerviz kiszállásának rendelkezésre állását, teljes szerviz költségeket, valamint pluszban szállítási költségeket, szaktanácsadást a gépek használatára, esetleges tárolására vonatkozóan, lehetőséget modell cserére, valamint a gépekkel dolgozó takarítók oktatását is.

A full szerviz szolgáltatás korlátlanul tartalmazza a kopó alkatrészek pótlását is, úgy mint: a szívógumi, a kerekek, a csapágyak és a görgők cseréjét. 

Szükség esetén a Greenway Kft kész takarítási technológia technológiát dolgoz ki a speciális helyi adottságokhoz és a terület igényeihez kapcsolódva. Ezen túlmenően a Greenway Kft még azt is vállalja, hogy kiszáll az adott munkaterületre és szakmai tanácsot ad abban, hogy az adott körülmények közt melyik gépük lenne a leghatékonyabb a takarításra.

A bérelhető eszközök közt szerepel a már felemlegetett egytárcsás szerkezet is, a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/egytarcsas oldalon, amely  nem más, mint a Taski Ergodisc 165. 

Ez a ránézésre teljesen egyszerűnek ható, puritán kis gép egy olyan egytárcsás súroló, amely roppant széleskörű feladatokat képes ellátni, emellett még ergonomikus, biztonságos, egyszerűen használható és sokoldalú feladatokra lehet felhasználni, melyekre az adottságai teljeskörűen predesztinálják. Ki sem néznénk belőle, hogy például a sikálás, az alaptisztítás, a polírozás, parketta tisztítás, samponos szőnyegtisztítás és kristalizálás is mind megoldható vele.

Azért, hogy minél könnyebben használható legyen a szerkezet, állítható magassággal, alacsony zajszinttel, könnyű és halk beindítással működik.

Szárazhabos szőnyegtisztítás is végezhető vele, mivel egy beépített habgenerátorral van ellátva. Optimális sürgős munkák esetén, mivel rövid a száradási ideje a vele kezelt felületeknek.

Víztartálya illeszkedik a géphez, nagy nyílása miatt könnyű a feltöltése.

Robosztus kialakítása arról árulkodik, hogy az impozáns ergodisc termékkör tagja, mely innovatív kialakításáról ismert. Kiváló minőségű anyagokból került előállításra, melyek garantálják hosszú élettartamát és alacsony szervízköltségeit.

Természetesen a gépezet mindenben megfelel a biztonságos munka környezetnek – zárt irányító karja védi a kezeket, dupla szigetelése pedig az elektronikai biztonságot szolgálja.

A Greenway Kft. referenciái közt számos multinacionális cég is szerepel – a teljesség igénye nélkül: az OBI, a TESCO, az IKEA, a Praktiker, a CIB Bank, az ELMŰ és a Siemens. Ugye mindenkiben felmerül a kérdés, hogy ennyi sikeres cég nem tévedhet? Ha ők úgy ítélték meg, hogy a Greenway Kft-vel való együttműködés gyümölcsöző, hogy költségeket takaríthatnak meg vele, akkor valószínűleg nem tévedtek.

Összességében elmondható, hogy a Greenway Kft-vel való együttműködés a vállalkozók részére csakis előnyökkel jár. Még ha esetlegesen olyan kedvezőtlen helyzet is adódna, hogy az adott cég nem tud tovább a megszokott módon működni, esetleg meg is szűnik, úgy a bérbe vett gépek minden szankció nélkül ugyanúgy vissza adhatók a Greenway Kft. részére, mint érdekmúlás esetén.

Ha úgy tűnik, hogy nem is juthatok hozzá jelenleg ilyen professzionális gépekhez, azért majd nosztalgikusan fogok rájuk tekinteni, ha legközelebb látok egyet. Mindamellett pedig még az is előfordulhat, hogy oda megyek egy takarítóhoz, és eldicsekszem előtte, hogy mennyi mindent tudok a takarító eszközéről.