Bio termékekkel a jobb egészségért

Oldal

Nagyon sok helyről lehet azt hallani, hogy a bio termékek mennyivel jobbak, mint a többi, nem bio matricával ellátott termékek. Szerintem egyik bolti termék sem lehet olyannyira egészséges és megbízható, mint amit otthon termeszt meg magának valaki. Ezért a saját bio élelmiszereimet előnyben részesítem bármilyen bolti terméknél. Azonban sajnos nem tudok én sem mindent itthon megtermeszteni, ezért ha mégis boltban vásárlok, akkor inkább a biot választom. Habár nem lehetek 100%-ig biztos abban, hogy mit használtak ezekhez a termékekhez, de bízok benne, hogy mégis csak jobbat teszek vele a szervezetemnek, mintha egyáltalán nem figyelnék erre.

Mindig szeretem a legjobbat nyújtani a testemnek, ezért igyekszem tudatosan vásárolni. Azonban ez nem csak az ételek terén van így. Amikor illóolaj után keresgéltem (mert ugye az sem mindegy, hogy mennyire természetes egy illóolaj), akkor az egyik barátom ezt küldte nekem: https://www.pipereporta.hu/spl/450267/Illoolajok-100-tisztasagu. Elmondása szerint ő mindig innen szokott vásárolni. Az itt található termékek megbízhatóak, kiváló minőségűek és még a termékkínálat is nagyszerű.

Mivel mindig szoktam adni a barátaim véleményére, ezért rá is keretem a weboldalra: https://www.pipereporta.hu/spl/450267/Illoolajok-100-tisztasagu.

Az elém táruló termékkínáltra azonban egyáltalán nem számítottam. Először nem is tudtam, hogy hol kezdjem a keresgélést. A kezdeti sokk után azonban gyorsan eligazodtam a weboldalon, és ezt követően már szinte gyerekjáték volt a vásárlás. Mivel hatalmas termékkínálattal rendelkeznek, ezért termékkategóriákon belül tudjuk megtalálni azokat a termékeket, amikre éppen szükségünk van.

A fő termékkategóriákon belül számos alkategória megtalálható, aminek köszönhetően le tudjuk egyszerűsíteni a keresést. Senki sem szereti végignézni az összes olyan terméket is, ami számára jelenleg nem nem érdekes, ezért a gyors vásárlás érdekében érdemes lehet használni ezeket a szűrési lehetőségeket.

Az én kedvenc kategóriáim a következők lettek a pipereporta.hu oldalon: szappankészítés alapanyagok, speciális kozmetikai alapanyagok, illóolajok, gyertyakészítés alapanyagai, élelmiszer (lehet vásárolni olajat, vajat, zsírokat, granolát, nasi szeleteket), illetve a fertőtlenítő szerek közül is találtam párat, ami jónak ígérkezik.

A pipereporta.hu oldalon nem csak a vásárlásra van lehetőségünk, hanem megtanulhatunk elkészíteni 1-2 hasznos otthoni terméket is. Ilyen például a szappan, a krém, a gyertya és a fürdőbomba. Ezeknek az elkészítéséről találhatunk egy nagyon részletes oktatóvideót, illetve írásos formában is olvashatunk ezekről. Ha szeretsz otthon kézműveskedni, és szívesen kipróbálnál valami újat, szívesen készítenél valami hasznosat, akkor ez a lehetőség csak rád vár.

Amennyiben ez a terep nem éppen neked való, mert sokkal szívesebben megveszed inkább a boltban ezeket a termékeket, de tudod, hogy valamelyik szeretted vagy barátod szívesen készítene otthon ilyen bio termékeket, akkor őket megajándékozhatod egy Pipere Porta ajándékutalvánnyal.

Az oldalon egyébként nagyon egyszerű a vásárlás és a szállítás is gyorsan lezajlik. Több szállítási mód közül lehet választani: kérheted automatába, csomagpontra vagy házhoz is a rendelésedet. Szerencsére a fizetési lehetőségek közül is bőven van miből választani: bankkártyás fizetés, utalás, és utánvéttel is teljesítheted a rendelésed összegét. (Az utánvét lehetőség azonban csak az ötezer forint feletti vásárlásnál érvényes.)

Ha személyesen vennéd át a csomagodat, akkor ennek sincs semmi akadálya: Budapesten a 20. kerületben van az üzletük, ami hétfőtől csütörtökig 15-17 óráig nyitva van. Ha ide kéred a rendelésedet, akkor ingyenes lesz a szállítás.

Nézz szét Te is az oldalon: https://www.pipereporta.hu/spl/450267/Illoolajok-100-tisztasagu, és vásárold meg a számodra szükséged termékeket még ma!