Hol érdemes intézni egy bio nagybevásárlást

Oldal

Párom és gyermekeim a legfontosabbak számomra, ezért a legjobb és legtáplálóbb ételeket szeretném eléjük tenni. Természetesen már kis korom óta piacra járok, viszont azért ott sem tudok mindent megvenni. Több bio bolt is van a közelünkben, viszont egyik sem elég nagy ahhoz, hogy mindent megkapjak, amire szükség van. Arról nem is beszélve, hogy az árak az égbe szöktek az utóbbi időben.

Az otthoni főzés híve vagyok viszont mióta egyik gyermekekmél laktóz érzékenységet diagnoztizáltak, azóta még jobban oda kell figyelni, hogy mit tartok itthon. Ő sajnos nem figyel oda önmagára, ezért csak laktózmentes termékeket tartunk itthon az egész család számára. Jómagam gluténmentesen szeretek étkezni, nem azért mert érzékeny vagyok, csak pusztán azért, mert úgy érzem jobban magam a bőrömben.

A biocity.hu termékeit évekkel ezelőtt kezdtük el használni, amikor meguntam, hogy az egész napom ráment a vásárlásra. Az oldalon nem csak széles a választék, de nagyon kedvező árak vannak. Több kedvenc márkám is van, szerencsére ezekre könnyen és gyorsan rá tudok keresni a kiemelt márkák fül alatt.

Élelmiszerek

A reform élelmiszer fül alatt találjuk a különleges étrendeket és ez alapján találjuk meg például az összes terméket, melyet a vegán diétát követők fogyaszthatnak ez a biocity.hu nagy előnye. Emellett a reform élelmiszerek kategóriáit is itt találjuk. Ez hihetetlenül megkönnyíti a termékek megtalálását és remek ötleteket is tud adni számunkra. Ha sütés-főzéshez keresünk termékeket, akkor mindent egy helyen találunk. Ha ezek után sem látjuk azt amire szükségünk van, akkor a kereső sáv segítségével könnyen rálelhetünk.

Étrend-kiegészítők

Természetesen a mai világban már magától érthetődő kell, hogy legyen számunkra az, hogy az étrend-kiegészítők segítenek hozzájutni mindazokhoz a tápanyagokhoz, melyekre szükségünk van, viszont a táplálékkal már nem tudjuk bevinni. Múltkor azt hallottam valakitől, hogy ahhoz, hogy hozzájussunk ahhoz a tápértékhez, amit régen egy almából kaptunk, manapság két kilót kell megennünk belőle. Ha ennek a fele igaz, akkor sem tudunk annyi ételt bevinni a szervezetbe, hogy valóban elérjük ezt a szintet.

A biocity.hu-n akár márka szerint is megtaláljuk kedvenc étrend-kiegészítőnket. Ha rákattintunk egy-egy márkára, akkor akkor magáról a cégről is olvashatunk, valamint arról, hogy hány terméke van a weboldalon. Édesanyám nagy kedvence a Jutavit C vitamin, viszont biztos vagyok benne, hogy talál magának valót a 126 termék közül, ami a weboldalon található.

Ezen kívül nem és életmód alapján is megtalálhatjuk a számunkra megfelelőt. Például ha lugosítás céljából keresünk táplálék-kiegészítőket, akkor ezt is meg tudjuk tenni, valamit a férfi vitaminokat is külön kategóriában találjuk majd meg. Megfázásra, izomfájdalomra és sok egyéb panaszra találhatunk választ a Mire ajánlott oszlopban. Ezután a vitaminok és ásványi anyagok listáját is külön meg tudjuk tekinteni. Csak C vitaminból 27 termék közül választhatunk a biocity.hu-n.

Drogéria

A drogéria fül alatt rengeteg terméket találunk. Persze tudjuk már, hogy az egészséges táplálkozás nem minden, amit tehetünk testünk jólétéért. A krémek és tüsfürdők ugyan olyan hatással vannak bőrünkre és szervezetünkre, mint azok a hatások, melyek belülről érnek bennünket. A biocity.hu weboldalon minden terméket megtalálunk, melyre személyi higéniánk megőrzéséhez szükségünk van. Ezen kívül lakásunk és ruháink tisztán tartásáról sem feledkeznek meg. Egy környezetbarát megoldás mindig jobb és mi is a gyorsan lebomló termékeket keressük.

Az okoshét fül alatt értesülhetünk az éppen aktuális heti kedvezményekről és az akcióknál pedig az időszakos árengedményekről. Ez remek lehetőség arra, hogy kedvenc termékeinket még kedvezőbb áron tudjuk megvásárolni. Ehhez nagyon hasznos lehet ha feliratkozunk a hírlevélre, mert az újdonságokról és legfrissebb kedvezményekről itt értesülhetünk. Mindenképpen érdemes a hűségprogramra is feliratkozni, mert a vásárlások után akár pénzt is kaphatunk vissza. Ki ne akarna még több kedvezményt a már meglévő akciók mellett.


Ha azok a szerencsések közé tartozunk, akik Szegeden személyesen is be tudnak menni az üzletbe, akkor akár kezünkbe is foghatjuk a termékeket és az üzletben is megtaláljuk a legtöbb terméket, melyeket a biocity.hu weboldalon is. Hétköznapokon és szombaton is nyitva vannak, vasárnap az üzlet zárva tart. Ha a weboldalon mégsem kaptunk elegendő tájékoztatást valamivel kapcsolatban, akkor telefonon is érdeklődhetünk ha további információra van szükségünk.

Szállítás

Szállítással kapcsolatban több lehetőségünk is van. Ha 12900 forint felett vásárolunk, akkor ingyenes házhozszállítást kérhetünk az ország bármely területére. Persze van úgy hogy csak néhány termékre van szükségünk, ezért nem feltétlenül érjük el ezt az értéket. Ha csomagpontra rendelünk, akkor már 6900 forint felett ingyenesen tehetjük ezt meg. Persze ez nem olyan mint mikor haza érkezik a csomag, viszont ennek is megvannak az előnyei. Jelenleg több mint 300 helyen lehet csomagot átvenni az ország egész területén. Ezért nagy valószűséggel hozzád közel is található egy.

Ha rendelésed mégis eléri majd a 12900 forintot, akkor akár Pick Pack Pontra is kérheted a termékeket. Ez azért lehet praktikus, ha nem tudsz otthon lenni napközben és több felé jársz. Az üzlet nyitvatartási idejében bármikor felveheted a csomagot korán reggeltől késő estig. Persze ha vásárlásod ezeket az összegeket nem éri el, akkor sem akkora a baj, mert csomagpont esetén 690 Ft, házhozszállítás és Pick Pack Pont esetén 1290 Ft.

Garancia

Mint minden online vásárlás esetén most is fenn áll a veszélye annak, hogy nem pontosan azt akarod mint amit elképzeltél a weboldal alapján. Ekkor sem kell aggódni, mert 30 napos pénzvisszafizetési garancia biztosítja, hogy ne kelljen egy olyan terméket megtartanunk, amit mégsem szeretnénk. A weboldalon több mint ezer értékelést találunk. Ezeknek 97%-a öt csillagot kapott, ezért bátran kijelenthetjük, hogy a vásárlók nagy többsége elégedett a vásárlással és a termékekkel.

Persze itthon a háztartásban mi is arra törekszünk, hogy egyre több terméket cseréljünk le és csak környezetbarát mosó- és mosogatószereket használjunk. Azt vettük észre, hogy étrendünk is sokkal változatosabb lett, mióta a biocity.hu-ról rendelek. Szerettem volna mindent kipróbálni, ezért még a vegán szendvicskrémeket is előszeretettel fogyasztom. Kisfiam egyik kedvence a vegán kakaós krém, sokkal jobban szereti mint, amit előtte vettünk.

A biocity.hu rengeteget segített abban, hogy gyermekeimmel megszerettessem a különböző zöldségeket és gyümölcsöket. Persze általánosságban igaz, hogy amit az ember nem ismer, attól tart is, viszont szerencsére ez hamar megszűnt nálunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom az oldalt, mert azt gondolom, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő étrendnek, diétának vagy éppen életmódnak megfelelő termékeket. Sokszor nem is gondolnánk, hogy a helyes táplálkozás is szinten tud egy vércukor vagy koleszterin szintet tartani. Ezzel elkezülhetjük, hogy a betegség kialakuljon. Figyeljünk oda egymásra és magunkra, mert egészségesen élhetünk teljes életet.