Lassan mindenkinek lesz egy bérelt tárhelye, nekem is

Oldal

Szerettem volna egy új projektbe belevágni, de rá kellett jönnöm, hogy nincsen meg hozzá a technológiai hátterem.

Szerettem volna indítani egy olyan oldalt, ahol minden nap egy új receptet osztottam volna meg, esetenként egy-egy videóval olyan ételekről, amelyek etikus gazdaságokból származnak, amik bizonyítottan fair-trade termékek és még egészségesek is.

Nagyon szerettem volna ezt az oldalt, szóval jobban utánanéztem, hogyan tudnék esetlg tárhelyet bérelni erre a célra. Még nem léptem meg a dolgot, de máris találtam egy oldalt, ami nagyon jónak tűnik. A rackforest.com/szolgaltatasok/tarhely/ oldalon már igen olcsón hozzá lehet jutni tárhelyekhez. Nekem igazából az a bajom, hogy még nem tudom, mennyi kellene a honlap működtetéséhez, így egyelőre csak a lehetőségemet szeretném jobban átnézni.

A rackforest.com oldalt egyébként nagyon dicsérik, mert nagyon jó a szolgáltatásuk minősége főleg ár-érték arányban. Azt adják, amit megígértek, olyan minőségben, ahogyan azt ígérték. Ezért nagyon sokan kifejezetten őket ajánlják, ha tárhely bérlésről van szó.

A hosting szolgáltatás ingyenes a tárhelyeikhez és korlátlan email címet adnak, ráadásul egészen sok domain is hozzákapcsolható az egyes csomagokhoz.

Mindig is szerettem volna egyedi email címet. A rackforest-nél az a jó, hogy ez az email szolgáltatás korlátlanul igénybe vehető, szóval nem kell folyamatosan törölni a régi leveleket.

Ha változik a felhasználó igénye, akkor rugalmasan lehet váltani a csomagok között, hiszen, ha egy alap csomagban több látogatót szerzünk, mint a maximum, nem fogjuk tudni maximálisan kiszolgálni őket. Ilyen esetekben mindenképpen javasolt a váltás.

Én úgy gondolom, hogy az ilyen tárhelyekben van a jövő és nem kell már sok ahhoz, hogy mindenki rendelkezzen vele, mikor már nem lesz elég az alapból rendelkezésre álló tárhelye.

A rackforest.com/szolgaltatasok/tarhely/ oldalon pedig mindenki meg fogja találni azt a csomagot, ami neki a legjobban kelleni fog.