Magánnyomozó segítséggel a jó egészségért és a hazai zöldség-gyümölcsért

Oldal

A helyes táplálkozás a kiegyensúlyozott élet egyik alapköve. Érdemes minél több friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, hogy elegendő vitamint, ásványi anyagot juttassunk a szervezetünkbe és ne a gyógyszertárakból multivitamin formájába jussunk ezekhez hozzá. Az egészségünk is és a pénztárcánk is hálásabb lesz! Ennek tudatában nyitottunk egy kis zöldségest családi vállalkozásban, hogy kis falunkban a jónépet el tudjuk látni a legfinomabb alapanyagokkal, amik a mi kertünkben teremnek. Elég nehezen indult be az üzlet, és nem azért, mert nem voltak kíváncsiak a 100%-ban magyar, hazai termésünkre, hanem azért, mert a szomszéd is kitalálta, hogy nyit egy konkurens boltot. Mondanom sem kell, igen felbosszantott minket, a szomszédunk magatartása. Amúgy sem ápolunk vele túl jó viszonyt, plusz még ez is… A legdühítőbb az volt, hogy ugyan úgy reklámozta a boltját, mint, ahogyan mi. Nála is friss haza terméseket lehetett kapni, amit mi tudtunk, hogy hazugság, mert nem foglalkozott soha zöldség, gyümölcstermesztéssel.

Valamiért az emberek inkább az ő boltját választották, talán azért, mert többet fordított a marketingre. Lassan kezdtük feladni, és elismerni, hogy csődbe jutunk, amikor a legkisebb fiam mutatott egy elég érdekes mentőötletet. A monitoron csak ennyit olvastam: Haiszky Magánnyomozó Iroda +36 (20) 356 8920

Valóban megdöbbentem, és furcsálltam az ötletet miszerint, magánnyomozó segítséget kéne bérelni, hogy a keresztbe tegyünk a konkurenciának, de amikor utána olvastam az oldalon, mire használható, hogyan is dolgozik, úgy voltam vele, hogy miért ne vegyük igénybe ezt a remek szolgáltatást. Felvettük a kapcsolatot, elpanaszoltam, hogy miben kéne segíteni. Mivel csak úgy nem tesz tönkre vállalkozásokat, ezért azt a megoldást javasolta, hogy próbáljuk meg a hitelességét megfúrni. Első sorban ki kell deríteni, honnan szerzi be a zöldség-gyümölcsöket, mert ha nem hazai az áru, akkor hamar meg lehet dönteni.

1 hét diszkrét nyomozás után, a magánnyomozó jelentkezett, hogy kiderítette a szükséges információkat. Mint kiderült, minden import. Semmi hazai termést nem árul és még is úgy adja el őket, mintha hazai lenne. Hamar el is híreszteltem ezt a falunkban, hogy átveri a vásárlóit a szomszéd, és ki tudja milyen génkezelt almát ad el… A hír terjedt elég rendesen és 2 hét elteltével, már senki sem vásárolt nála, sőt, be is zárta az üzletet. Nagyon hálás voltam a magánnyomozónak, hogy kiderítette mindezt, plusz azt is, hogy ilyen gyors és jó munkát végzett! Ha netán perre ment volna az ügy, a feleségével egy olyan szilárd védelmet építettek fel, hogy biztosan mi jöttünk volna ki belőle nyertesen!

Azóta nagyon jól megy a zöldségesünk, és kis közösségünket minden nap el tudjuk látni friss zöldség-gyümölccsel.