Válltáskával a biofarmra

Oldal

A lányom és az unokaöcsém egy osztályba járnak és azt a programot szervezték nekik, hogy egy napot eltölthetnek egy kisvárosi gazdaságban, ahol mindent vegyszermentesen termesztenek. Két felnőtt kísérő kellett a tanárnő mellé, ezért elvállaltam az egyik szülő szerepét. Már vártam a kiruccanást, mert mindig is érdekelt, hogy működik egy ilyen biofarm.

Mielőtt eljött volna az indulás napja, szörnyű dolog történt: elszakadt a kedvenc táskám vállpántja! Ez volt az egyetlen válltáskám, amit szerettem is,a többi a szekrényben porosodott, sosem használtam őket. Elkeseredtem, hogy anélkül kell mennem a gyerekek kirándulására.

Másnap a munkahelyemre kénytelen voltam egy rég nem használt táskát vinni, a kolléganőm rögtön meg is jegyezte, hogy mi történt a jól megszokottal. Elmeséltem neki az előző napi történést, mire ő a Bagbox-ot ajánlotta, hogy nézzek ott körül, biztos fogok találni egy olyan táskát, ami feledteti velem az előzőt. Elmesélte, hogy ő többször is rendelt már tőlük, de csak pozitívat tud elmondani velük kapcsolatban. Megfogadtam a tanácsát, este felkerestem az említett weblapot. Rögtön szimpatikus lett a könnyen átlátható felülete, azonnal megtaláltam a keresősávot, ahová beírva, hogy ‘válltáska’, szebbnél szebb termékeket dobott ki az oldal. Több női bőr válltáska is megtetszett, végül a részletes leírások segítettek kiválasztani a tökéleteset. Bankkártyával való fizetés is elérhető a Bagbox-on, aki nem akar készpénzzel vacakolni a futárnál, az is meg lehet elégedve. A rendelésemet ingyenesen szállították ki, ami meglepő, tekintve, hogy azért szinte mindenhol fizetni kell. Hamar megkaptam a csodás táskámat és azzal mentem el megnézni a gyerekekkel, hogy is működik egy modern biofarm.