Légterelő rögzítő nélkül nehéz lesz elbúcsúzni a süvítő szelektől

Oldal

A légterelő rögzítő az ablakra szerelhető légterelő helyes felszereléséhez legalább olyan fontos dolog, mint a megfelelő élelmiszerek, adott esetben bio termékek kiválasztása. Nem minden esetben választom a bio élelmiszereket, de vannak olyan termékek, ahol tulajdonképpen már alig van különbség az árban és közben minőségben meg óriási van. Ezért nem szoktam már azon a pár forinton garasoskodni, hanem inkább megveszem a bio terméket, amiről tudom, hogy garantáltan nem vegyszerezték szét és nem viszek be vele olyasmit a szervezetembe, amire egyébként semmi szükségem sincs. Nyilván vannak olyan bio élelmiszerek, amik viszont a többszörösébe kerülnek a hagyományos választásnak – itt azért inkább mérlegelni szoktam, hogy mi fér bele és mi nem. De összességében a bio termékeket mindig előnyben részesítem a hagyományos körülmények között termesztettekkel szemben – csak nem minden áron.

De kanyarodjunk csak vissza a légterelő rögzítő kérdéshez. Nagyon utáltam, hogy magas sebességnél nem tudom lehúzni az ablakot, mert megsüketülök. Ugyanez igaz volt az erős napsütésnél, csak épp azzal a különbséggel, hogy nem a hallásom bánta, hanem a bőröm, ami rendszeresen rákvörösre pirult. Aztán egy ismerősöm ajánlására felkerestem az autofelszerelesek.hu oldalt és bevásároltam egy ablakra szerelhető légterelő pakkot. Ehhez volt fontos a légterelő rögzítő is, amivel aztán garantáltan nem repül le az ablakról ez a plusz dolog még 145-nél sem.

Az autofelszerelesek.hu kínálata az ablakra szerelhető légterelők kérdésében valami elképesztő. Rengeteg autómárka és azon belül is külön-külön típusokhoz kapható légterelők hada várja a vásárlókat. A légterelő rögzítő pedig pusztán egy olyan kérdés, hogy milyen módon lehet oda rögzíteni a megfelelő helyre a légterelőt úgy, hogy az ne mozduljon el. Erről, és persze az egész témakörről egy hosszas okfejtést lehet találni az autofelszerelesek.hu oldalon. Itt részletesen tárgyalják, hogy milyen típusú légterelők vannak, milyen légterelő rögzítő lehetőségekkel, vagy hogy egyáltalán miért is érdemes ilyen fejlesztésbe befektetni. A légterelő kiválasztásáról és felszereléséről pedig egy szintén mindenre kitérő, részletes írás van a weboldalon azoknak, akik komolyan gondolják, hogy megvásárolnak egy ilyen terméket.

Szerintem simán ér pár ezer forintot az, hogy ne legyen huzat az autóban, ha lehúzom az ablakot és hogy ne égjen le a fél arcom, ha épp egy kicsit jobban süt a nap. Az én választásom az autofelszerelesek.hu segédletével történt és tökéletes lett. A légterelő rögzítő is könnyen fogott a szükséges helyen, úgyhogy azóta sincs problémám a termékkel, sőt, igazából hálás vagyok azért, hogy ez ennyire sokat segít nekem és komfortosabbá teszi az autóval való közlekedést. Hiszen így most már akkor is lehúzhatom az ablakot, ha gyorsan megyek, akkor is, ha esik az eső és akkor is, ha süt a nap, hála az autofelszerelesek.hu oldal termékének.