Így tudok mindig akciósan vásárolni

Oldal

Láttam egy videót a leghíresebb videó megosztó oldalon, amiben kisgyerekeket mutattak, ahogy zöldséget esznek. A videó készítői eléjük raktak többek között egy tányér brokkolit, a gyerekek pedig megkóstolták és elmondták a véleményüket. Meglepő volt, mert nem egy kicsi volt, aki azt sem tudta milyen zöldség van előtte. A többség persze azért tudta, egy egyetlen kislány kivételével mindenki grimaszolt és fújjolt, hogy nem finom.

Visszagondoltam arra, amikor én voltam gyerek és rájöttem, hogy én nagyon is rendes voltam, mert nem jut eszembe olyan zöldség, amit ne ettem volna meg. Sőt a répát én kilószámra rágcsáltam, mert meg akartam tanulni fütyülni.

Emlékszem, gyakran kaptunk vidéki rokonoktól mindenféle bio élelmiszereket, és azok sokkal finomabbak is voltak, mint bármelyik üzletből vásárolt zöldség vagy gyümölcs. Sajnos nekünk azóta sincs kertünk, mert lakásban lakunk, de van egy kedvenc bio termékeket árusító üzletem és gyakran megfordulok ott.

De arra gondoltam, hogy jó lenne kicsit tágítani a látóteremet ebben a tekintetben, és szerencsére megtaláltam, amit kerestem. Gondolom, sokan ismerik azt az érzést, amikor elindulnak valahonnan és a végén teljesen máshol kötnek ki. Én is így jártam, amikor bio üzletet keresgéltem. Mert végül az alábbi oldalon kötöttem ki: akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag.

akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag

Elsősorban kifejezetten a Penny újságait néztem meg, amióta megnyílt a Penny a Lehel téri piacnál, ha csak lehet, akkor ott vásárolok. Egyfelől a közelsége miatt, másfelől pedig azért, mert a tudatosság jegyében igyekszem magyar termékeket vásárolni és itt mindig találok, elég sokféle magyar terméket.

Valójában ez egy olyan oldal, ahol online megtekinthető rengeteg reklámújság, lapozgatni is lehet. Ugyanazokkal a tartalmakkal rendelkeznek az itt található online újságok, mint a fizikai formában megjelentetett és kinyomtatott újságok. A különbség – ami habár kicsinek tűnik, szerintem nagyon is lényeges -, hogy ha az akcióleső felületét használjuk, azzal mi magunk nem termelünk fölösleges szemetet a reklámújságokkal.

Azon felül, hogy ez az oldal összegyűjti az akciós újságok egy igen jelentős részét, másféle akciókat is kínál. Ugyanis elérhetőek különböző kuponok. Ennek én azért örültem, amikor megláttam, mert minden évben van két alkalom, amikor megrendeznek bizonyos kuponnapokat, és szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki egy szuper kedvezmény reményében inkább kivárja ezt a két alkalmat. Már én is találtam olyan kupont itt, amit fel tudtam használni és most is van egy, ami nagyon jól fog jönni.